Connect with us
banner ad

Evenimente

Jandarmii botoşăneni participă la Campania “Ora Pământului”

Published

on

 

News La nivel mondial, în tabloul acţiunilor de conştientizare a problemelor mediului înconjurător generate de activitatea umană, se remarcă o campanie unică în istorie – ORA PĂMÂNTULUI.

Astăzi, în intervalul orar 20.30 – 21.30, jandarmii botoşăneni se vor alătura iniţiatorilor Campaniei “Ora Pământului”, prin reducerea consumului de energie electrică atât la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, cât şi în locuinţele proprii şi, implicit, a poluării.

,, Ora Pământului ” îşi propune, prin gestul  simplu de stingere a luminilor care nu sunt esenţiale funcţionării şi prin deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-by, să tragă un important semnal de alarmă la adresa efectelor dezvoltării iresponsabile.

Jandarmeria Română a participat constant la campanii ce au avut ca scop protejarea mediului înconjurător ( plantare de arbori, acţiuni de ecologizare ).

Jandarmeriei Române îi revin prin legea 550/2004, privind organizarea şi funcţionarea instituţiei, atribuţii în domeniul protecţiei mediului înconjurător, a florei şi faunei, în responsabilitatea sa aflându-se şi zonele care au statut de arie naturală protejată, de pe teritoriul României.

Inspectorul general al Jandarmeriei Române, domnul general de brigadă dr. Mircea Olaru, a adresat un apel tuturor jandarmilor, pentru a participa la această campanie, în semn de susţinere a eforturilor globale împotriva poluării şi încălzirii globale.

Distribuie pe:
64 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )