Connect with us

Politica

Geoană ar putea fi candidatul PSD la prezidenţiale: „După alegerile europarlamentare vom stabili candidatul”

Published

on

News Senatorul PSD Mircea Geoană a început o serie de vizite în mai multe judeţe ale ţării. A fost la Galaţi şi la Suceava. Astăzi a fost la Botoşani după care va merge la Iaşi şi Satu Mare. Motivul oficial al vizitei este legat de ceea ce se întâmplă la graniţele României cu Moldova şi Ucraina.

Neoficial, Mircea Geoană îşi doreşte să fie candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din noiembrie şi încearcă să obţină sprijinul organizaţiilor judeţene din ţară. El a evitat să vorbească despre candidatura sa şi a spus că decizia se va lua după alegerile europarlamentare.

„Sunt convins că cel mai important partid al României va avea un candidat propriu la alegerile prezidenţiale. Cu calm şi înţelepciune, după alegerile europarlamentare vom stabili candidatul şi acel candidat va primi înteg sprijinul partidului. Nu intrăm mai devreme decât trebuie într-un concurs de frumuseţe, nici în partida şi nici în afară. Pe mine mă dezamăgeşte la cei care şi-au anunţat candidaturile, lipsa oricărui program şi ce ar face dacă ar ajunge preşedinte al României. Toată lumea vorbeşte de calcule dar nimeni nu spune ce ar face pentru oameni. Candidatul PSD-ului va veni cu un proiect frumos pentru România”, a spus Mircea Geoană.

La ora actuală, PSD are două variante pentru alegerile prezidenţiale. Este vorba de Victor Ponta şi Mircea Geoană.

Cât priveşte eventuala candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu, din partea PSD, la alegerile prezidenţiale, Mircea Geoană exclude această posibilitate. „Este foarte greu pentru un partid atât de mare ca PSD-ul şi care are o istorie să nu aibă un candidat. Domnul Tăriceanu are întreaga susţinere a noastră, ca preşedinte al Senatului şi în orice construcţie politică viitoare pe care domnia sa o va avea”, a adăugat Mircea Geoană.

 

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad