Connect with us

Sport

Cu jucătorii neplătiţi, situaţia în Gruia este disperată: “E gata, nu se mai poate face nimic. CFR merge în Liga a II-a”

Published

on

 

News Paszkany Arpad a încercat o ultimă variantă pentru a salva clubul. Acesta a vândut cu 2,55 milioane de euro un teren de antrenament către omul de afaceri Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii clubului şi unul dintre cei trei fondatori ai grupului EnergoBit.

Paszkany însă a rămas cu numai 1 milion de euro, deoarece restul au fost blocaţi de bănci şi finanţe, în urma unor datorii avute de Paszkany. A fost ultima variantă a şefului din Gruia. "E gata, nu se mai poate face nimic. CFR merge în Liga a II-a", au spus apropiaţii CFR-ului pentru www.prosport.ro.

Situaţia din Gruia devine mai dramatică pe zi ce trece. Paszkany Arpad nu are bani cash şi nu e dispus la sacrificii pentru a face rost de lichidităţile care să salveze clubul. Practic, în acest moment omul de afaceri trebuie să facă rost de 3 milioane de euro pentru a aduce situaţia la zero. CFR are numeroase datorii către foşti jucători, către impresari, dar şi către angajaţi şi actualii fotbalişti. Cadu şi compania nu au mai văzut bani din salariu în acest an şi nu au mai încasat nicio primă de joc din februarie 2013. Dacă nu plăteşte toate datoriile până luni, CFR riscă să fie retrogradată în eşalonul secund, dacă se va menţine licenţierea. La cererea cluburilor, FRF a trimis o scrisoare la UEFA prin care solicită părerea forului european în privinţa scoaterii licenţelor. Şefii din Gruia au semnale că pentru sezonul viitor nu se va putea renunţa la licenţiere.

Citeşte mai mult pe Prosport.ro

Distribuie pe:
14 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad