Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Dacă ne facem de râs cu Steaua, e război mare”

Published

on

News FC Botoşani merge în Ghencea fără şase jucători de bază. Majoritatea dintre ei sunt suspendaţi iar unii au luat intenţionat cartonaşe pentru a lipsi în acest joc şi a fi apţi pentru partida cu Corona Braşov. Asta l-a nemulţumit pe finanţatorul Valeriu Iftime.

Oficialul botoşănean vrea ca echipa să joace fotbal în partida cu Steaua şi nu să meargă în Ghencea cu gândul că meciul este deja pierdut. Chiar dacă vor lipsi mai mulţi titulari, Valeriu Iftime vrea să vadă o echipă care luptă pentru a obţine măcar un punct.

„Am fost un pic nedumerit de filozofia asta, să luăm cartonaşe ca să stăm cu Steaua şi să jucăm cu Corona. La Steaua nu mergi ca să te faci de râs. E o mândrie să joci cu Steaua. Să fiu fotbalist, aş plânge să nu joc cu Steaua. Trebuie să jucăm cât de mult se poate şi cu cea mai bună garnitură. Am să discut cu băieţii şi nu vreau să mergem la Steaua ca şi cum nu ne pasă. Noi trebuie să mergem ca nişte câini. Nu mă gândesc că o să batem Steaua dar putem face un meci frumos. E o şansă şi pentru jucători. Dacă ne facem de râs cu Steaua, e război mare. Nu mă interesează următorul meci. Vreau fotbal. Aşa cum am jucat cu Viitorul. Trebuie să mergem şi să jucăm fotbal. Dacă suntem atenţi putem face un egal iar dacă avem şi noroc putem câştiga. Steaua vine după meciul cu Dinamo”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad