Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Căutăm atât fotbalişti români cât şi străini”

Published

on

News FC Botoşani are şanse mari de a se menţine în prima ligă iar oficialii clubului deja se gândesc la strategia pentru următorul sezon. În această săptămână, antrenorul principal Leo Grozavu a plecat să vadă câţiva jucători de la echipe din eşaloanele doi şi trei.

Principalul finanţator al FC Botoşani consideră că mai sunt necesare şase puncte pentru a fi siguri de menţinerea în primul eşalon. El nici nu concepe ca trupa lui Leo Grozavu să nu reuşească încă două vcitorii în ultimele zece etape şi de aceea se gândeşte la ceea ce va urma din vară.

„Mai avem nevoie de două victorii după care vom emite strategiile pentru viitorul sezon. Nu pot spune nimic în momentul de faţă pentru că nu vreau să demoralizez aceşti copii. Important este să terminăm acest campionat şi vom vedea care vor să rămână la noi. S-ar putea să nu mai vrem noi să ţinem anumiţi jucători. Leo a fost plecat în acestă săptămână să vadă nişte copii. Căutăm atât fotbalişti români cât şi străini. Încep să cred că vom arăta din ce în ce mai bine. Noi nu am avut în viaţa noastră posesie de 60%”, a spus Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad