Connect with us

Administratie

Ţurcanu îi cedează mai multe atribuţii lui Cristian Achiţei

Published

on

News Noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean va avea mai multe atribuţii comparativ cu fostul vicepreşedinte şi va avea drept de semnătură în locul preşedintelui. Florin Ţurcanu susţine că are mare încredere în noul său coleg.

„Toate atribuţiile preşedintelui vor fi delegate către ambii vicepreşedinţi. Cât eu nu sunt aici va semna domnul Sorescu. Când domnul Sorescu nu este, va semna domnul Achiţei. Am chemat directorii. Voi semna dispoziţia. Nu am făcut nicio diferenţă pentru că am nevoie de o echipă care să creadă în echipa asta şi să nu se gândească când cade Ţurcanu sau când îl facem pe Ţurcanu ca să îi luăm noi locul. Am încredere în această echipă”, a declarat Florin Ţurcanu.

Cristian Achiţei a fost ceva mai reztervat şi a afirmat că vrea să se implice şi să contribuie la proiectele pe care Consiliul Judeţean le are în acest moment.

„Mă simt foarte bine, eram pregătit. Am experienţă, ştiu despre ce e vorba în Consiliul Judeţean. La ora actuală sunt cel mai vechi consilier judeţean ca şi activitate continuă. Sper să pun umărul la proiectele judeţului Botoşani. Mă interesează dezvoltarea judeţului, locurile de muncă şi mă bucur că am ajuns într-o grupare majoritară în Consiliul Judeţean, pe zona de dreapta a eşicherului politic. Sper să fac echipă bună cu toată lumea din CJ”, a afirmat Cristian Achiţei.

Distribuie pe:
83 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad