Connect with us

Social

Bătaie de joc! Opt locuri de muncă pentru botoşănenii cu studii superioare

Published

on

News La Bursa generala a locurilor de munca, organizata de Agentia Judeteana de Somaj au fost anuntate pana la aceasta data nu mai putin de 301 joburi.Dintre acestea, doar opt locuri de munca se adreseaza persoanelor cu studii superioare, restul de 293 fiind pentru botosaneni cu studii medii.

Cele opt locuri de munca adresate persoanelor cu studii superioare sunt pentru urmatoarele posturi : inginer textile-1 loc, inginer tricotaje confectii – 5 locuri, inginer constructor – 1 loc si inginer instalatii- 1 loc. 

Persoanele cu studii medii pot opta pentru urmatoarele locuri de munca: confectioneri, magazioneri, brutari, patiseri, mecanici agricoli,  barmani, bucatari, tamplari, zidari sau vanzatori. 80 de joburi sunt pentru confectioneri, 70 sunt pentru agenti consultanta, iar 50 de locuri de munca sunt pentru muncitori necalificati in industria textila.

Din cei 348 agenti economici contactati un numar de 24 au confirmat participarea. Bursa locurilor de munca la Botosani va avea loc pe 28 martie. Acest eveniment va avea loc incepand cu ora 09:00, in sediul Casei de Cultura a Sindicatelor Botosani.

Distribuie pe:
127 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad