Connect with us

Evenimente

Revista “Jandarmul botoşănean” a ajuns la a V-a ediţie

Published

on

Comunicat Printre activităţile organizate şi desfăşurate pentru aniversarea a 164 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, pe care jandarmii o sărbătoresc în data de 03 aprilie, se înscrie tipărirea unui nou număr al revistei “Jandarmul Botoşănean”. Ajunsă deja la cea de-a cincia ediţie, revista este editată anual de un colectiv de cadre al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani , iar anul acesta poartă ,,pecetea” împlinirii a 20 de ani de când la Botoşani a fost înfiinţat Batalionul 69 Jandarmi, prin semnarea actului de naştere al acestei structuri de către regretatul comandant al Jandarmeriei Române – generalul-locotenent Ion Bunoaica.

Prin intermediul revistei, dorim să ne prezentăm şi să ne facem cunoscută activitatea, din dorinţa de a evidenţia deschiderea pe care o promovăm faţă de societatea civilă, precum şi faţă de instituţiile cu care cooperăm în executarea misiunilor.

Sperăm că vom reuşi, prin subiectele variate abordate, să stârnim interesul cititorilor şi să arătăm şi o altă faţă a ceea ce înseamnă Jandarmeria botoşăneană.

Revista poate fi vizionată în format electronic, pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani – www.jandarmeriabotosani.ro.

Distribuie pe:
205 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad