Connect with us

Politica

PDL vea 20% la Botoşani. Flutur: „Nu poţi să-l compari pe domnul Stolojan cu Corina Creţu sau Norica Nicolai”

Published

on

News Democrat liberalii botoşăneni speră să obţină un procent de 20% la alegerile parlamentare din luna mai. Aceştia mizează pe faptul că alegătorii se vor uita la listele partidelor politice şi consideră că PDL are cei mai buni candidaţi.

„Noi ne-am fixat un target de 20%. Atâta timp cât avem o listă coerentă, cu oameni care au activat cu succes în Prlamentul European, oameni asupra cărora nu planează nici cea mai mică idee că nu ar fi profesionişti, putem obţine acest procent. Avem cel mai bun deschizător de listă. Nu poţi să-l compari pe domnul Stolojan cu Corina Creţu sau Norica Nicolai. Nici măcar cu Cristi Preda. Venim cu oameni serioşi, vom face campanie pentru ei şi sperăm la un scor cât mai bun”, a spus Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani care a adăugat.

„În general, la alegerile europarlamentare, prezenţa la vot este mult mai mică. Nu sunt ambiţiile locale. Domnii primari sunt membri de partid sau preşedinţi de organizaţii şi vor trebui să-şi facă treaba din punct de vedere politic. Încă nu le-am fixat targeturi. Duminică va avea loc lansarea candidaţilor la Bucureşti, s-au constituit două echipe naţionale de campanie conduse de Vasile Blaga şi Cătălin Predoiu. Mare parte din strategia campaniei electorale va fi stabilită la centru. Noi trebuie să o punem în practică. Aşteptăm să vedem care este strategia”.

Distribuie pe:
111 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad