Connect with us

Politica

Liberalii reacţionează după plecarea lui Airimiţoaie din funcţia de secretar general al ANSVSA

Published

on

 

Comunicat Vendetta politică declanșată de PSD, imediat după excluderea PNL de la guvernare, a căpătat valențe similare epurărilor comuniste din anii lor de glorie. Prin ordin al primului ministru Victor Ponta, liberalul botoșănean Ovidiu Airimițoaie, secretar general al ANSVSA, a fost demis din funcție.

Precizăm că alți doi reprezentanți ai județului Botoșani, ai PNL Botoșani, Mihai Țurcanu, fost președinte al ANSVSA și Bogdan Dăscălescu, fost vicepreședinte al aceleiași instituții, și-au prezentat demisiile imediat după ieșirea PNL de la guvernare.

Opțiunea domnului Airimițoaie de a ocupa în continuare postul de secretar general al instituției a fost una susținută de PNL Botoșani, având în vedere că atribuțiile acestuia au fost unele de strictă execuție.

Odată cu demiterea secretarului general al ANSVSA, PSD-ul distinsului domn Dolineaschi își demonstrează ostilitatea cu care a privit permanent capacitatea PNL Botoșani de a trimite oameni competenți în Guvernul României, pe poziții asimilitate funcțiilor de Secretar de Stat, respectiv Subsecretar de Stat.

Incapacitatea PSD Botoșani de a livra competență la cel mai înalt nivel și demagogia cu care la Botoșani pesediștii își imaginează viitoare construcții politice alături de liberali(respectiv refacerea USL) sunt argumentele care stau la baza atacurilor mediatice fără precedent, din ultima perioadă, orientate către PNL.

PSD Botoșani nu contează și nu va conta în ecuația guvernării. Și spunem asta în condițiile în care tânărul Dolineaschi este, deși omite să spună acest lucru, prieten intim al primului ministru Ponta, coleg de generație în fostul TSD, construcție de tristă amintire, din vremea lui Adrian Năstase.

Crin Antonescu va fi președintele României, iar PNL Botoșani va avea oameni competenți în viitorul guvern de dreapta care va pune România cu adevărat pe harta Europei. Încheiem, spunând cetățenilor din județul Botoșani că județul în care trăiesc va avea și un eurodeputat, în persoana liberalului Mihai Țurcanu.

Diferențele de angajament politic la nivel național dintre PNL și PSD ne obligă să solicităm gălăgioșilor activiști din PSD mai multă decență atunci când fac referiri nepotrivite la adresa liberalilor, la adresa celor care fac politică de performanță. O politica corectă, articulată și orientată către cetățean, către interesele locale și județene!

Distribuie pe:
138 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad