Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Dacă nu se întâmplă ceva extraordinar, nu se termină nocturna până la începutul sezonului viitor. E treaba primarului”

Published

on

News Principalul finanţator al FC Botoşani este dezamăgit de modul cum se mişcă autorităţile locale când vine vorba de investiţiile în stadionul Municipal astfel încât această arenă să îndeplinească toate cerinţele FRF pentru sezonul următor.

Valeriu Iftime consideră că a rămas prea puţin timp pentru realizarea nocturnei şi sistemului de încălzire al terenului şi că sunt şanse mici ca FC Botoşani să joace acasă în debutul sezonului următor.

„E treaba primarului. Ar trebui întrebat mai des ce e cu nocturna. Suntem în pierdere de viteză. În primăvara trecută nu ne apucam de stadion crezând că o să vină cineva de sus să lucreze. Dacă primăria nu grăbeşte procesul suntem clar în dificultate de a juca la Botoşani. Dacă nu se întâmplă ceva extraordinar, nu se termină nocturna până la începutul sezonului viitor. Nu e treaba noastră. E treaba primăriei şi cred că domnul primar ar trebui să accelereze. Eu am participat la precedenta licitaţie pentru că nu venea nimeni”, a spus Valeriu Iftime.

„Foarte multă lume nu a avut încredere în noi. Toată lumea s-a uitat la noi ca la nişte pierduţi. Am avut încredere, am crezut în antrenor şi în echipă. Nu mai povestesc de eforturile financiare pentru a ţine echipa asta. Astăzi este un semnal final de alarmă. Au văzut câţi oameni vin pe stadion şi ce se poate întâmpla cu opinia publică dacă nu jucăm la Botoşani. Închipuiţi-vă că rămânem în divizia A şi din întâmplare avem cu Steaua sau Dinamo în primul meci iar noi jucăm la Iaşi. Închipuiţi-vă care este frustrarea în inima fiecărui iubitor de fotbal. Şi noi vom pierde din punct de vedere financiar. Eu nu pot pune presiune. Eu sper ca lumea să înţeleagă. Tot ce privim întâmplător, întâmplare generează. Domnul primar a fost la meci, a plecat foarte fericit, m-am pupat cu dumnealui şi cred că ştie ce are de făcut”, a adăugat finanţatorul FC Botoşani.

Distribuie pe:
16 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad