Connect with us
banner ad

Evenimente

Un student din Botosani a fost muscat cu salbaticie de un alt tanar

Published

on

 

News Un tanar in varsta de 23 de ani a ajuns la spital dupa ce a fost victima unui adevarat act de canibalism. Studentul din Botosani a petrecut sambata seara impreuna cu gasca lui de prieteni. Dupa cateva pahare cu alcool, unul din baieti si-a amintit de un conflict mai vechi cu victima.

De la un limbaj agresiv s-a ajuns foarte repede la un act care a uimit pe toata lumea din bar. Tanarul si-a infipt dintii in mana dreapta a studentului si nu s-a lasat pana nu a vazut ca sangereaza. 

Prietenii victimei l-au dus de urgenta la spital, unde a primit ingrijiri de prim-ajutor. Pana si medicii de garda au fost uimiti de modul in care pacientul a fost muscat de un om. Studentul a fost nevoit sa treaca si pe la Spitalul de Boli Infectioase, pentru a se asigura ca acest incident nu va avea urmari grave. "La Unitatea de Primire Urgente Iasi (UPU) a ajuns un tanar de 23 de ani care prezenta o plaga muscata de om, la nivelul antebratului drept. Plaga era foarte adanca, aproape de os. Pacientul a fost directionat si catre Spitalul de Boli Infectioase pentru a se preveni orice tip de pericol", a precizat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenta in cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi.

Sursa: BZI.ro

Distribuie pe:
3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )