Connect with us

Administratie

Nova Apaserv continuă campania de întrerupere a apei. Alte 14 scări de bloc rămân fără apă

Published

on

News Conducerea Nova Apaserv va continua campania de sistare a furnizării apei la scările de bloc cu datorii foarte mari. Începând de mâine, alte 14 scări de bloc vor rămâne fără apă deoarece o parte dintre locatari nu şi-au achitat facturile.

Acţiunea a început în urmă cu o săptămână când primele 14 scări de bloc cu datorii au rămas fără apă. În momentul în care au rămas fără apă, o parte dintre locatari au venit la Nova Apaserv şi şi-au achitat parte dintre restanţe şi şi-au făcut eşalonări la plată. „În ultimele două săptămâni, am demarat o acţiune de debranşare a scărilor de bloc care deţin restanţe mari. Când debitul depăşeşte trei facturi şi 400 de lei dar în combinaţie cu numărul restanţieri. Dacă sunt peste 50% restanţieri. În prima etapă am avut 14 scări iar în a doua etapă avem tot 14 scări de bloc. Deja în etapa unu sunt rezolvate problemele în proporţie de 90%. S-au încasat aproximativ 50% din restanţe. Furnizarea apei a fost reluată”, a spus Cristian Romanovschi şef departament comercial care a adăugat că s-au încasat 47.000 de lei şi s-au făcut 13 eşalonări la plată. „Am avut o muncă titanică de a intra. Am făcut recalculări. Am descoperit producţia reală din apartament. Să-şi verifice contoarele metrologice”, a adăugat Cristian Romanovschi.

Începând de mâine, alte 14 scări de bloc vor rămâne fără apă. „A fost o acţiune de afişare timp de o săptămână. Acţiunea este în curs. Săptămâna trecută am avut o acţiune de somare şi afişare. Au plătit 17.000 din 122.000. Mâine va demara furnizarea cu intermitenţe, timp de patru ore pe zi”, a mai afirmat Cristian Romanovschi. Scările cu datorii care vor fi debranşate sunt pe străziele Împărat Traian, Griviţa, Bucovina, Calea Naţională, Victoriei şi Al. Nucului.

Distribuie pe:
11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad