Connect with us

Sport

FC Botoşani îndeplineşte toate condiţiile pentru a juca şi anul viitor în Liga I

Published

on

 

News Conducerea clubului FC Botoşani a depus la sfârşitul săptămânii trecute dosarul de licenţiere pentru sezonul 2014-2015. Conducătorii clubului susţin că toate condiţiile prevăzute în regulamentul FRF au fost îndeplinite.

„Am fost printre primele echipe care am depus dosarul şi care vom lua licenţa la liga I. Este un lucru important să nu ai datorii la bugetul statului. Suntem printre puţinele echipe care nu avem astfel de probleme. Cu un buget mai mic dar echilibrat, sperăm să avem continuitate în liga I”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani.

În dosarul de licenţiere, FC Botoşani a menţionat că în sezonul următor va juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi. FC Botoşani a primit un an derogare pentru a juca pe stadionul Municipal în condiţiile în care acesta nu îndeplineşte toate condiţiile impuse de FRF. Cum primăria nu a demarat procedura pentru nocturnă şi sistemul de încălzire al terenului, stadionul Municipal din Botoşani nu va putea găzdui meciuri de Liga I, în următoarea ediţie de campionat.

Distribuie pe:
12 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad