Connect with us

Sport

Amenzi aplicate de jandarmi la meciul FC Botoşani – Viitorul

Published

on

 

News Un “suporter” al FC Botoşani s-a ales cu o amendă şi interdicţia de a mai intra pe stadion. Potrivit jandarmilor, acesta a primit o amendă în valoare de 750 de lei, pentru încălcarea legii nr.4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei la competiţiile sportive şi consumul de băuturi alcoolice.

În plus, “suporterul” a primit şi o sancţiune complementară de interzicere a accesului pe stadioane, pentru o perioadă de 6 luni, la meciurile de fotbal. Acesta a încercat să pătrundă în incinta Stadionului Municipal Botoşani, la meciul FC Botoşani – Viitorul, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Anterior acestei fapte, a fost depistat de jandarmi şi sancţionat cu avertisment, pentru consum de băuturi alcoolice, în apropierea porţii de acces nr.1, de pe strada Calea Naţională.

Tot cu ocazia misiunii de asigurare a ordinii publice la acest meci, jandarmii au mai aplicat încă trei sancţiuni, în valoare de 1000 de lei, de această dată pentru fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad