Connect with us

Evenimente

Accident provocat de un tractorist fără permis

Published

on

 

News Ieri, în jurul orei 13.00, în timp ce conducea un ansamblu compus dintr-un tractor și o platformă încărcată cu baloți din paie, pe DS 703, pe raza localităţii Ștefănești, judeţul Botoșani, un tânăr de 22 ani, din localitate a surprins şi accidentat o minoră de 11 ani, care se deplasa pe drumul sătesc, pe bicicletă.

În fapt, în timp ce ansamblul de vehicule a depăşit în mers bicileta cu care se deplasa minora, una dintre sforile cu care erau legați baloții din paie s-a defăcut și, datorită curenților formaţi, s-a înfășurat în jurul corpului minorei, aspect nesesizat de conducătorul auto, care a oprit ansamblul de vehicule  abia după câțiva metri.

După producerea evenimentului, constatând că minora nu a suferit leziuni majore, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, iar minora și-a continuat de asemenea drumul, înspre domiciliul părinților săi.

Ulterior, aceştia din urmă au sesizat organele de poliţie.

În urma verificărilor  efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul care conducea ansmablul de vehicule nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie; de asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.          

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad