Connect with us

Evenimente

Tâlhar din Dracşani, reţinut de poliţişti

Published

on

 

News Vineri, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, faţă de un tânăr de 23 de ani, din localitatea Dracşani, comuna Suliţa, judeţul Botoşani, acesta fiind bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Din probatoriul administrat în cauză, s-a conturat că la data de 20.03.2014, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla în centrul localității Dracşani, a urmărit un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitate, căruia, ulterior, prin întrebuinţarea de violenţe, i-a sustras o sumă de bani.

În fapt, la data şi ora menţionate, suspectul a a observat că bărbatul, care era însoţit de tatăl său, a încasat de la agentul poştal o sumă de bani, împrejurare în care i-a urmărit pe cei doi pe o distanţă de aproximativ 400 metri, după care, a lovit victima, sustrăgându-i suma de bani.

Partea vătămată a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Botoșani, fiind transferată ulterior la Spitalul de Neurochirurgie Iași, pentru investigații de specialitate. În cauză continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tâlhărie, urmând a se propune soluție procedurală. Totodată, la data de 22.03.2014, pe numele suspectului a fost formulată  propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, propunerea fiind admisă.

Distribuie pe:
97 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad