Connect with us
banner ad

Sport

FOTO VIDEO Bătaie ca în „ŞAPTE PĂCATE” la finalul meciului FC Botoşani-Viitorul Constanţa

Published

on

News Nervoşi că au pierdut cu 3-1 partida de la Botoşani, jucătorii de la Viitorul Constanţa s-au răzbunat pe toţi care le-au ieşit în faţă. Ei aveau o problemă cu arbitrul Sebastian Colţescu dar pentru că acesta a intrat în vestiar, s-au luat la luptă cu jandarmii.

Încă din momentul terminării partidei, jucătorii de la Viitorul au fost extrem de porniţi pe scandal. Le-au arătat gesturi obsecene spectatorilor de la tribuna I şi au înjurat. În reprilică, fanii botoşăneni au strigat „B-ul”, „B-ul”. Pe tunelul care duce la vestiare a început scandalul. Jucătorii Viitorului au vrut să-i ceară socoteală arbitrului pentru cele două eliminări dar pentru că acesta a intrat în vestiar, s-au luat de oficialii FC Botoşani şi de forţele de ordine. A ieşit o îmbrânceală generală în zona tunelului şi a vestiarelor. Până la urmă, elevii lui Bogdan Vintilă au fost potoliţi de jandarmi care au intervenit în forţă şi au oprit scandalul.

După câteva minute, tehnicianul Viitorului a spus că de fapt nu s-a întâmplat nimic şi că a fost ceva normal.

„Normal, nervi. Nu ceva care să degenereze. Fiecare vroia să-şi ia partea lui şi să o dea deoparte. S-a interpretat greşit. Reacţionează la sentimente. Am o echipă de copii şi pregătesc jocul fără faulturi şi iau şapte cartonaşe galbene şi două roşii. Nu mă aşteptam la aşa ceva”, a afirmat Bogdan Vintilă.

 

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )