Connect with us

Sport

FOTO VIDEO Bătaie ca în „ŞAPTE PĂCATE” la finalul meciului FC Botoşani-Viitorul Constanţa

Published

on

News Nervoşi că au pierdut cu 3-1 partida de la Botoşani, jucătorii de la Viitorul Constanţa s-au răzbunat pe toţi care le-au ieşit în faţă. Ei aveau o problemă cu arbitrul Sebastian Colţescu dar pentru că acesta a intrat în vestiar, s-au luat la luptă cu jandarmii.

Încă din momentul terminării partidei, jucătorii de la Viitorul au fost extrem de porniţi pe scandal. Le-au arătat gesturi obsecene spectatorilor de la tribuna I şi au înjurat. În reprilică, fanii botoşăneni au strigat „B-ul”, „B-ul”. Pe tunelul care duce la vestiare a început scandalul. Jucătorii Viitorului au vrut să-i ceară socoteală arbitrului pentru cele două eliminări dar pentru că acesta a intrat în vestiar, s-au luat de oficialii FC Botoşani şi de forţele de ordine. A ieşit o îmbrânceală generală în zona tunelului şi a vestiarelor. Până la urmă, elevii lui Bogdan Vintilă au fost potoliţi de jandarmi care au intervenit în forţă şi au oprit scandalul.

După câteva minute, tehnicianul Viitorului a spus că de fapt nu s-a întâmplat nimic şi că a fost ceva normal.

„Normal, nervi. Nu ceva care să degenereze. Fiecare vroia să-şi ia partea lui şi să o dea deoparte. S-a interpretat greşit. Reacţionează la sentimente. Am o echipă de copii şi pregătesc jocul fără faulturi şi iau şapte cartonaşe galbene şi două roşii. Nu mă aşteptam la aşa ceva”, a afirmat Bogdan Vintilă.

 

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad