Connect with us

Economic

Reîncepe Programul Rabla. 20.000 de tichete sunt disponibile

Published

on

News Începând de luni, 24 martie 2014, Administrația Fondului pentru Mediu va deschide sesiunea de depunere şi validare a dosarelor producătorilor, importatorilor de autoturisme şi distribuitorilor pentru Programul „Rabla 2014”.

Preşedintele Administrației Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp, a dispus alocarea unui număr de 17.000 de tichete pentru persoane fizice și 3.000 de tichete pentru persoane juridice şi instituții publice. Tichetele vor fi alocate electronic, în sistemul informatic gestionat de Administraţia Fondului pentru Mediu.

Condițiile de participare la Programul ”Rabla 2014”, precum și documentele pe care trebuie să le depună producătorii/dealerii auto pot fi găsite în Ghidul de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național publicat pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu (www.afm.ro), la secțiunea aferentă Programului.

Termenul limită de depunere a dosarelor de validare este 28 martie 2014. Lista producătorilor, importatorilor de autoturisme şi distribuitorilor autorizaţi să participe în anul 2014 la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional, precum şi cea a operatorilor economici autorizaţi să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz, vor fi publicate pe site-ul AFM.

Distribuie pe:
3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad