Connect with us

Evenimente

Uvertura Mall sărbătoreşte un an de la deschidere. Alb şi Negru concertează pe 30 martie

Published

on

 

News Uvertura Mall aniversează sâmbătă, 29 martie, un an de la inaugurare. Pentru a marca evenimentul, reprezentanții centrului comercial au decis să organizeze in week-endul aniversar 29, 30 martie două mari evenimente, pe lângă cadourile garantate pentru cumpărători și premiile de peste 20000 de lei în cumpărături din mall.

Concert aniversar extraordinar al Filarmonicii din Botoșani

Sâmbătă, 29 martie, începând cu orele 18:00, va avea loc la etajul 4 al mall-ului concertul extraordinar al Filarmonicii Botoșani dirijat de Liviu Buiuc. Programul este intr-adevăr unul de sărbătoare și va oferi tuturor botoșănenilor plăcerea de a intra în armonie cu Ceaikovski, Strauss, Bizet, Rossini, Dvorak.

Concert incendiar Alb Negru

Trupa Alb Negru își va cânta hiturile împreună cu botoșănenii prezenți la Uvertura Mall, duminică, începând cu orele 18:00. Trupa formată din Kamara și Andrei Ștefănescu este un exemplu pentru muzica românească. Este una dintre cele mai cunoscute și valoroase formații românești ai ultimilor 10 ani.

Fără fițe, efecte pe voce și cu mult talent autentic trupa a debutat în 2004 câștigând Premiul de Excelentă Artistică la Festivalului de la Mamaia, pe care doi ani mai târziu l-au și câștigat cu piesa Hello (Muza mea).

În 2007 alături de Todomondo, au câștigat finala națională Eurovision și au reprezentat România la Helsinki, unde s-au clasat pe locul 13 din 41 de țări. Cei doi au lansat împreună 4 albume, 8 videoclipuri și 9 single-uri.

”Mi-e sete de tine” a fost declarat cel mai ascultat hit in 2013, doar single-ul, fara videoclip, avand peste 10.000.000 de view-uri pe You Tube.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad