Connect with us

Administratie

Trei drumuri naţionale din judeţul Botoşani vor fi reparate în acest an. VEZI care sunt

Published

on

News CNADNR prin Direcţia Regională de Drumuri Iaşi va aloca fonduri pentru executarea unor lucrări de reparaţii la trei drumuri naţionale din judeţul Botoşani. Pe anumite tronsoane, se va turna câte un covor asfaltic similar celui din Flămânzi.

Cele trei drumuri care vor fi reparate anul acesta sunt Botoşani-Dorohoi-Darabani, Botoşani-Ştefăneşti şi Botoşani-Mihăileni.

„Ne preocupă în continuare investiţiile în drumurile naţionale din judeţul Botoşani. Avem tronsoane de drum naţional cu un grad de uzură foarte mare. Sperăm ca suma care a fost alocată anul trecut pentru covoare asfaltice, să fie similară şi în 2014. Anul trecut, am beneficiat de peste 200 de miliarde. Sperăm să rezolvăm problema drumului care trece prin Vf. Câmpului-Mihăileni, a tronsonului de drum Botoşani-Ştefăneşti şi a drumului Botoşani-Dorohoi-Darabani. Vor fi modernizate porţiuni din aceste drumuri”, a spus senatorul Doina Federovici care a adăugat: „Anul trecut am început cu doi kilometri la Flămânzi şi am ajuns în final la 8,5 kilometri. Stăm foarte aproape de reprezentanţii CNADR. Cei de la Iaşi au prezentat foarte obiectiv situaţia la Bucureşti. Au fost doi preşedinţi CNADR la Botoşani”.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad