Connect with us

Evenimente

73 de jandarmi la meciul FC Botoşani-Viitorul

Published

on

News Misiunea de asigurare a ordinii şi liniştii publice la meciul disputat duminică, începând cu ora 14.00, pe Stadionul Municipal Botoşani, va fi executată de 73 de lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, împreună cu efective din cadrul I.P.J.Botoşani, ISU, Poliţia Locală Botoşani şi Anvi Professional Security.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu orele 12.00, în baza documentelor de acces emise de organizator.

Comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului este interzisă, conform legii 60/1991, în intervalul orar 12.00 – 16.00.

Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, pentru a fi evitată aglomeraţia în jurul punctelor de intrare şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea duce la manifestări violente.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă şi trebuie să ocupe doar locurile prevăzute pe documentele de acces.

Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la meci trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către stadion, în apropierea şi în incinta acestuia.

Distribuie pe:
106 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad