Connect with us

Administratie

Umbrărescu îşi va aduce mai multe utilaje pentru drumul Botoşani – Suceava

Published

on

 

News Compania UMB, cea care a câştigat licitaţia pentru modernizarea drumului Botoşani-Suceava a adus o parte din utilajele necesare iar în zilele următoare va aduce noi utilaje şi va demara în forţă lucrările.

Cel puţin asta susţine senatorul Doina Federovici care a discutat atât cu reprezentanţii companiei cât şi cu şefii Regionalei de Drumuri Iaşi. Parlamentarul botoşănean spune că în mod cert, drumul Botoşani-Suceava se finalizează în acest an.  

„Am vorbit cu domnul director Laicu. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat. Firma constructoare mută utilajele la Botoşani şi începe lucrarea în forţă. Avem la dispoziţie în acest moment 650 de miliarde de lei. Reprezintă două treimi din suma totală pentru finalizarea investiţiei. Din discuţiile cu constructorul, investiţia va fi finalizată în acest an. Avem promisiunea premierului că după rectificarea bugetară, va aloca suma de bani necesară pentru finalizarea lucrării. Foarte mulţi ne-am zbătut pentru acest drum. Este foarte important că încep lucrările. Se finalizează anul acest”, a spus senatorul Doina Federovici.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad