Connect with us

Evenimente

Incendiul de noaptea trecut a fost provocat de un aparat electric

Published

on

News În urma cercetărilor efectuatre de pompieri botoşăneni, incendiul izbucnit noaptea trecută la o casă de pe stada Bucovina, a fost generat de un aparat electric lăsat sub tensiune.

Evenimentul a fost anunţat puţin înainte de ora 23.00. Apelantul susţinea că există pericolul ca flăcările să se extindă la imobilele vecinilor. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din două camere.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit un ofiţer şi 11 servanţi – pompieri, mai bine de o două ore. S-au salvat bunuri materiale în valoare de aproximativ 70.000 lei. Totodată, a fost eliminat riscul de explozie fiind scoasă o butelie din bucătăria casei. Pagubele au fost estimate la cca. 5.000 lei.

Proprietara casei, în vârstă de peste 91 de ani, care se afla în locuinţă în momentul izbucnirii incendiului, a fost scoasă din imobil înainte de sosirea pompierilor, de către fiul său şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad