Connect with us

Sport

FC Botoşani-Viitorul. Leo Grozavu: „Va fi din nou un meci de şase puncte”

Published

on

News Meciul contra formaţiei Viitorul Constanţa este cel puţin la fel de important precum cel cu Poli Timişoara. Asta consideră antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu. Tehnicianul botoşănean se aşteaptă la o partidă mai dificilă decât cea cu SC Vaslui, din etapa trecută.

„Este un meci în care jucăm contra unei echipe situată în partea de jos a clasamentului, se luptă pentru supraveţuire. Va fi din nou un meci de şase puncte şi din acest punct de vedere este foarte important. Este cel mai important din începutul acestui mini retur. Viitorul este o echipă foarte bună. Cunosc foarte bine ce se perpetuează acolo de vreo cinci ani. Sunt o echipă tânără, cu jucători foarte talentaţi, lucrează după acelaşi concept de câţiva ani. Sunt convins că vom avea un joc foarte dificil”, a spus Leo Grozavu care a adăugat că va fi un meci spectaculos deoarece atât FC Botoşani cât şi Viitorul Constanţa sunt echipe care joacă ofensiv.

„Va fi un joc între două echipe care nu stau să joace la mica ciupeală. Sunt două echipe cărora le place să joace pe atac. Sisteme de joc care favorizează ofensiva. Să sperăm că va fi un meci spectaculos şi la final noi să fim cei bucuroşi”, a mai spus tehnicianul botoşănean.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad