Connect with us

Sport

FC Botoşani-Viitorul. Ciprian Danci: „Sperăm să terminăm săptămâna cum am început”

Published

on

 

News Ciprian Danci a adus victoria echipei FC Botoşani în partida de la Vaslui printr-un eurogol marcat din lovitură liberă. După execuţia din partida de la Vaslui, jucătorul botoşănean a fost lăudat de foarte mulţi oameni de fotbal.

Jucătorul botoşănean a explicat cum a ajuns să execute el acea lovitură. El spune că nu era printre executanţi dar i-a rugat pe colegii săi iar aceştia au acceptat. „Au fost câteva zile frumoase pentru mine. Sunt abia la început în fenomenul ăsta, în prima ligă. Sperăm să terminăm săptămâna cum am început. Am primit multe mesaje de la prieteni. Mă bucur că am reuşit să înscri şi să câştigăm. Nu era hotărât cine execută. A mai fost o lovitură pe care a bătut-o Gabi Vaşvari. Când a venit momentul ăla, m-am dus şi eu între jucătorii care încercau să bată, i-am rugat frumos să mă lase să bat eu. Patache vroia să bată, mi-a întins mîna şi mi-a zis: dă tu”, a spus Ciprian Danci.

Jucătorul botoşănean este foarte credincios. El spune că în timpul meciurilor spune des rugăciuni iar asta îl ajută foarte mult.

„În general, în timpul meciului, mai spun rugăciuni, în momente de respiro. Astea rămân pentru mine, sunt ale mele şi nu trebuie să ştie toată lumea ce spun. Cu siguranţă mă ajută. S-a văzut”, a mai spus Danci.

Meciul cu Vaslui se anunţă unul foarte ndificil în opinia lui Ciprian Danci dar el este optimist că FC Botoşani va reuşi a patra victorie consecutivă. „Toate meciurile care urmează sunt mai grele. Va fi un meci greu cu o echipă tânără dar care joacă de câţiva ani împreună. Au mai multă experienţă la liga I. Jucăm acasă şi suntem obligaţi să câştigăm. Sunt abia la al doilea meci şi nu se pune problema să fiu titular. Asta în funcţie de evoluţiile mele şi de ce decide staff-ul. Eu doar mă pregătesc pentru a fi în cea mai bună formă”, a conchis Ciprian Danci.

Distribuie pe:
13 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad