Connect with us

Administratie

Ţâbuleac despre problema de la Apa Grup: „Toate actele pe care le-am făcut au fost în conformitate cu legea”

Published

on

 

News Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean susţine că el a procedat legal în momentul în care s-a făcut trecerea de pe Apa Grup pe Nova Apaserv şi nu se consideră cu nimic răspunzător chiar dacă s-a pierdut un proces iar Consiliul Judeţean are de plătit o sumă foarte mare.

„Fosta administraţie a judeţului a lucrat legal şi eficient. În august 2011 am reuşit să semnăm un contract de finanţare cu reprezentanţii Uniunii Europene de 127 milioane de euro. O dovadă mai clară nu poate exista. Toate actele pe care le-am făcut au fost în conformitate cu legea. Legea prevede că atunci când un operator nu funcţionează corect, autoritatea administrativă are obligatia să retragă contractul de delegare. Asta am făcut noi”, a spus Mihai Ţâbuleac care a adăugat:

„Atunci când eşti parte într-un proces ai obligaţia să vii cu argumente corecte şi probe serioase. Sunt nedumerit în legătură cu faptrul că un protocol de transfer de bunuri de la un operator la altul, se referea exclusiv la bunuri care fac parte din domeniul public al judeţului. O trecere de genul acesta nu poate să genereze greutăţi în cea ce priveşte bugetul judeţului. Recomand Consiliului Judeţean să pună mai are accent pe colaborarea cu juriştii din aparatul de specialitate al CJ. În felul acesta nu o să mai piardă procese. Lucrările aferete acelui proiect nici nu au început. Dacă au început, au început foarte timid la una-două staţii de tratare. Sunt încă lucrări care nu beneficiază de proiectare tehnică şi au trecut aproape trei ani”.

Distribuie pe:
6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad