Connect with us
banner ad

Politica

Ţurcanu: „Andrei Dolineaschi a dat ordin: direct pe Ţurcanu. O gaşcă de golani”

Published

on

News Preşedintele PNL Botoşani este într-un război total cu PSD-ul. Acesta susţine că la sfârşitul săptămânii trecute a avutloc o întâlnire de taină a PSD-ului în care Andrei Dolineaschi ar fi dat ordin ca Ţurcanu să fie executat.

„Pesediştii au lucrat şi lucrează cu mâini murdare. Folosesc instituţiile statului, pe banii statului, să-l monitorizeze pe Ţurcanu şi tot PNL-ul. Este foarte grav pentru democraţie. Eu pot să plec şi astăzi acasă. Mi-aş face un mare avantaj. Aş fi mult mai liniştit. Sunt într-o situaţie delicată. Mă lovesc din toate direcţiile, vor să-mi ia oameni, tot PSD-ul vrea să construiască Partidul Reformator Liberal, tot ei cheamă oamenii şi le promit avantaje. Dacă primarii nu au primit fonduri, vinovat e Ţurcanu. Dacă ar fi să dau un sfat unui om sănătos la cap i-aş spune să nu intre în politică cât PSD-ul conduce România”, a spus Florin Ţurcanu care a adăugat:

„Au avut o întâlnire pe la Vf. Câmpului, la o cabană, şi se spunea la masă cum îl omoară pe Ţurcanu. Andrei Dolineaschi a dat ordin, la masă cu oameni grei din partid, direct pe Ţurcanu. Botoşaniul e pus primul la schimbat directori. Mai nou vor să-mi bage judeţul în insolvenţă pentru datoriile cu apa. Asta pregătesc ei. Dacă m-aş gândi la mine, ar trebui să mă duc liniştit la mine la fermă, să-i las pe ei să-şi facă de cap, cu toată gaşca lor de golani pe care o au. O gaşcă de golani”.

Distribuie pe:
15 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )