Connect with us

Administratie

Primar Pomârla: „Căpetenia judeţului a deturnat tot. Este campion la încălcat legislaţia”

Published

on

News Şeful Consiliului Judeţean este acuzat că nu respectă legea când vine vorba de îmkpărţirea banilor publici. Acuzaţiile vin din partea primarului comunei Pomârla. Acesta spune că Florin Ţurcanu este campion la încălcat legislaţia.

„Căpetenia judeţului a deturnat tot. Legea în vigoare spune: cu consultarea primarilor, a Consiliului Judeţean. Se fac prioritizări, se fac propuneri către minister. Aici, dacă nu nimereşti în turma potrivită, ai zburat. Nu îmi fac speranţe. Sper la legile făcut de domnul Mihăiţă în Parlamentul European şi să trăim civilizat. Legea este făcută în aşa fel încât să ajute comunităţile, indiferent de partidele politice. Ea este construită pentru a fi încălcată iar domnul este campion la încălcat legislaţia”, a spus Dumitru Chelariu care a adăugat că are cel puţin trei proiecte în derulare şi la care trebuie să asigure cofinanţare.

„Am proiecte cu cofinanţare. 9 miliarde la reţele de apă-canalizare. Este un proiect semnat. Nu ne referim la poveşti. Majoritatea primăriilor au triis poveşti. Eu proiecte cu contract de finanţare semnat. Acestea trebuie să fie luate în seamă. Bugetul se acordă pentru proiecte şi programe în desfăşurare. Mai am un centru de zi cu un miliard cofinanţare şi baza sportivă unde contribuţia locală este de 20%. Eu nu solicit un favoritism”, a mai spus primarul comunei Pomârla.

Distribuie pe:
672 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad