Connect with us

Administratie

Mari probleme financiare pentru Consiliul Judeţean şi instituţiile din subordine. Ţurcanu acuză PSD-ul

Published

on

 

News Consiliul Judeţean şi instituţiile din subordine se confruntă cu mari probleme financiare. Finanţele au blocat conturile Nova Apaserv dar în acelaşi timp nu au virat către Consiliul Judeţean banii prinşi în buget.

O situaţie dificilă este la Nova Apaserv. Operatorul de apă are conturile blocate pentru o serie de datorii mai vechi şi care erau eşalonate. În aceste condiţii vor fi probleme în ceea ce priveşte desfăşurarea activităţii.

„Tot politic, nu ne mai semnează suspendarea la Nova Apaserv. Avem datoriile pe care le plătim. Am mers din suspendare în suspendare. Mai nou, nu se mai deblochează suspendarea şi conturile la Nova Apaserv sunt blocate. Nu mai pot să plătească nimic pentru că nu mai vrea Iaşiul să semneze. Cei de la Finanţe. Noi plătim datoria curentă plus câte 4-5 miliarde din urmă. Acum ne ţin cu conturile blocate ca să ne facă un bine”, a spus Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

În acelaşi timp, preşedintele Consiliului Judeţean acuză că nu a primit fondurile prevăzute în buget iar unele instituţii au probleme în ceea ce priveşte desfăşurarea activităţii.

„Noi avem acum 18 miliarde minus, pe primele două luni de zile. Nu am primit bani de la Finanţe pentru că nu au încasări. La Protecţia Copilului, în primele două luni nu le-au alocat şapte miliarde. Trebuia să le da 12 miliarde şi le-a dat doar 5 miliarde. Eu nu am nimic în sacul eu. Nu sunt Moş Crăciun. Sunt preşedintele Consiliului Judeţean, în opozie. E foarte grav”, a mai spus Ţurcanu.   

Distribuie pe:
8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad