Connect with us
banner ad

Politica

Ţurcanu: „Este jihad. O să înceapă să-şi pună în toate poziţiile pesedişti”

Published

on

 

News PNL şi PDL au o problemă în ceea ce priveşte realizarea unei majorităţi în Consiliul Local Botoşani. Acest lucru a fost recunoscut chiar de către liderul PNL Botoşani Florin Ţurcanu. Doi dintre consilierii care au ajuns în CL pe lista Mişcării pentru Botoşani negociază cu PSD-ul şi ar putea înclina balanţa.

„Dacă la CJ lucrurile sunt clare şi simplu de făcut, la Consiliul Local se joacă. Mai trebuie un vot. Se discută mai în detaliu. PNL-ul nu a stat şi nu stă într-un post de viceprimar. Dacă va fi schimbat, o luăm ca atare. Ca să fie linişte, Mişcarea pentru Botoşani ar trebui să-şi ţină aproape toţi consilierii şi atunci e simplu de făcut o schimbare. Din acea alianţă, doi consilieri nu mai colaborează. Am discutat cu domnul Cătălin Flutur şi el ar trebui să găsească o soluţie. E greu să ai o alianţă cu nişte consilieri care nu au obligaţii către electorat. Ei vin şi îşi impun politica lor”, a spus Florin Ţurcanu la emisiunea Dialog Deschi de la TeleM.

În plus, preşedintele PNL Botoşani susţine că dacă PSD-ul va face majoritatea în Consiliul Local, va începe un jihadul în primărie şi societăţile subordonate CL.

„Dacă PSD va obţine majoritatea, nu este problema unui viceprimar. Este jihad. O să înceapă să-şi pună în toate poziţiile pesedişti. Chiar dacă nu au nicio calitate profesională. O să înceapă să desfiinţeze Locativa şi nu ştiu ce unitate care este condusă de un director care este de altă culoare politică. O să fie un scandal. Ar fi grav să obţină o majoritate”, a adăugat Ţurcanu.

Distribuie pe:
10 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )