Connect with us

Politica

Trei parlamentari vor să intre în PNL Botoşani

Published

on

 

News Preşedintele PNL Botoşani a declarat că a avut discuţii cu trei parlamentari care şi-au exprimat dorinţa de a intra în Partidul Naţional Liberal. Acesta susţine că deocamdată nu ia în calcul primirea celor trei în PNL.

„Pe mine mă roagă trei parlamentari să intre în PNL. De la alte partide. Nu am ce să le ofer. Eu am deja patru parlamentari şi dacă mai primesc trei în partid, de unde să le ofer locuri eligibile în 2014”, a spus Florin Ţurcanu la emisiunea Dialog Deschi de la TeleM.

În acelaşi timp, PNL Botoşani ar putea pierde parlamentari. Liderii PSD Botoşani poartă negocieri cu senatorul Viorel Grigoraş şi deputatul Verginel Gireadă.  „Toţi liberalii care nu se mai regăsesc în acest partid pentru că suntem în opoziţie, să meargă la putere pentru că acolo e loc. Preocuparea PSD-ului este să meargă la uşa noastră. Prima dată l-au luat pe Iliuţă, apoi s-au mutat la Sorescu, la Grigoraş. Acum e la Virgil Gireadă. S-au mutat pe la primarul de la Săveni, la cel de la Flămânzi. Sunt şi la noi o parte din liberali care cred că e mai bine cu PSD-ul, că ei sunt ari, că ei conduc România. Puterea e trecătoare. O să-i întreb pe liberalii care pleacă acum, ce vor face din decembrie? Eu nu îi mai primesc. Din decembrie vom veni la putere”, a mai spus Florin Ţurcanu.

Distribuie pe:
12 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad