Connect with us

Economic

SURPRIZA IMENSĂ pe care o pregătesc Domo şi Flanco. Ce va face Altex?

Published

on

 

News Companiile Domo şi Flanco, numărul doi şi trei din piaţa de electro-IT, se află în negocieri pentru crearea unui jucător cu afaceri de peste 250 mil. euro, aproape cât liderul pieţei din acest moment, Altex.

„O tranzacţie ar fi normală având în vedere numărul mare de jucători şi numărul prea mare de ma­gazine. Eu sunt deschis către o tranzacţie", a declarat pentru Ziarul Financiar  Iulian Stanciu, proprietarul magazinelor Flanco şi acţionar al eMag, cel mai mare jucător din co­merţul electronic românesc.

Miliardarul bulgar Tzvetan Vassilev, care con­trolează indirect Domo, dar şi un lanţ de magazine de electroIT în Bulgaria, ar fi interesat de preluarea unui competitor din piaţa din România şi de crearea unui jucător suficient de mare cât să reziste şi să se bată de la egal l0 egal cu liderul Altex, potrivit unor surse din piaţă.

Iulian Stanciu, întrebat de ZF dacă tranzacţia pe care o consideră oportu­nă se re­feră la vânzarea Flan­co către Domo, a răs­puns „mai degrabă la pre­lua­rea Domo", dar nu a oferit mai multe detalii.

Potrivit informaţiilor ZF, cei doi jucători au mai purtat dis­cu­ţii în urmă cu un an, imediat după intrarea Dom­tech în ac­ţio­nariatul Domo, însă acestea nu s-au concretizat. La momentul acela Flanco a pus pe masă o ofertă pentru Domo.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
12 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad