Connect with us

Sanatate

Încă 41 de miliarde se investesc în Spitalul Judeţean

Published

on

 

News În perioada imediat următoare vor începe noi lucrări de modernizare la Spitalul Judeţean Botoşani. Este vorba de o investiţie în valoare de 41 de miliarde de lei vechi iar proiectul prevede reabilitarea a două etaje.

Aceasta este a treia lucrare prevăzută la Spitalul Judeţean Botoşani. Ea a fost licitată în urmă cu aproximativ o lună şi jumătate. S-au prezentat doi competitori. Este vorba de asocierea ElectroAlfa-Victor Construct şi Cornell’s Floor. A câştigat Electroalfa şi Victor Construct iar în perioada următoare vor trebui demarete lucrările. Durata de execuţie este de aproximativ patru luni şi jumătate.

„Este vorba de blocul operator, etajul opt. De asemenea, etajul şapte cu ATI. Mai sunt şi alte lucrări. Avem o lucrare promovată acum patru ani, avem o a doua lucrare pe Agenţia de Dezvoltare Nord Est şi care a fost demarată anul trecut şi aceasta este a treia lucrare. Banii sunt de la Consiliul Judeţean. Au fost lucrări suplimentare care nu au fost prinse pe proiectul iniţial”, a spus Viorel Iliuţă, managerul Spitalului Judeţean.

După realizarea acestei investiţii, mai rămân de modernizat bucătăria şi spălătoria spitalului. Acestea nu au fost prinse în proiectul iniţial. Problema este că unele lucrări nu au fost prea bine executate şi ar trebui să se intervină din nou. Un astfel de exemplu este Unitatea de Primiri Urgenţe.

Distribuie pe:
90 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad