Connect with us

Evenimente

Şoferi în stare de ebrietate depistaţi de poliţişti

Published

on

 

News În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.10, un tânăr de 27 ani, din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe strada General Mihai Cucu din localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeaşi zi, în jurul orei 17.20, a fost depistat în trafic, pe DJ 293, în localitatea Dumeni, comuna George Enescu, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 53 ani, din localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie  de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, urmând să se propună soluţii procedurale.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad