Connect with us

Sport

Alin Alexuc a fost eliberat. Magistraţii Tribunalului Braşov au considerat că poate fi cercetat în libertate

Published

on

News Luptătorul botoşănean Alin Alexuc a fost eliberat din arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov. Acestuia i-a expirat perioada de reţinere iar magistraţii Tribunalului Braşov au considerat că poate fi cercetat în libertate.

Potrivit Prosport.ro, noaptea trecută, aflaţi în jurul orei 4:30 pe Strada Republicii, patru sportivi s-au luat de o fată. Iubitul acesteia a intervenit să o apere, astfel că până la conflict nu a mai fost decât un pas. Un poliţist îmbrăcat în civil a sărit în ajutorul perechii. Surse apropiate sportivilor susţin că poliţistul i-ar fi dat cu spray paralizant în faţă arădeanului Dorin Pârvan. Ceilalţi trei, Alin Alexuc, Tomi Hînoveanu (ambii de la Dinamo) şi Attila Tamaş (Steaua) ar fi sărit imediat la bătaie şi i-ar fi aplicat o corecţie omului de ordine până l-ar fi băgat în spital. După acest incident, sportivii au fost conduşi la secţie, iar doi – sportivii de la Dinamo – au fost reţinuţi pentru 24 de ore. În acest caz, Alexuc şi Hînoveanu ar putea rata Campionatul European de la Helsinki.

Cazul a fost confirmat de Ioan Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, dar şi de Elisabeta Lipă, comandantul CS Dinamo. "Nu e normal ca sportivii să nu se afle în cantonament, mai ales că peste trei săptămâni vor concura la Europeanul de la Helsinki. De ce au plecat şi dacă au plecat cu acordul antrenorului? Pe mine mă interesează latura sportivă, nu sunt de acord cu plecările din cantonament. Referitor la cealaltă latură, vor răspunde în faţa legii. Eu nu tolerez aşa ceva la clubul Dinamo", a declarat Elisabeta Lipă, comandantul clubului Dinamo pentru Prosport.

Procurorii au cerut arestarea preventivă a sportivilor pentru 29 de zile, însă Tribunalul din Braşov a respins cererea acestora, astfel că luptătorii au fost lăsaţi să se întoarcă în cantonamentul lotului de greco-romane din Braşov. Instanţa nici nu a impus alte interdicţii. Procurorii au făcut recurs, acesta urmând a fi judecat peste două zile.

Distribuie pe:
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad