Connect with us

Evenimente

Transport ilegal de ţigări depistat de poliţiştii botoşăneni

Published

on

 

News Ieri după amiază, în jurul orei 18.10, echipaje ale poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi Serviciul Rutier – IPJ Botoșani au depistat în trafic, pe DN 24C, pe raza localității Bobulești, orașul Ștefănești, un autoturism condus de un bărbat de 56 ani, din comuna Românești, județul Botoșani.

Efectuând controlul autoturismului, poliţiştii au identificat în compartimentul portbagaj, cantitatea totală de 47.100 țigarete (2.355 pachete) de provenienţă Republica Moldova, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Cantitatea de țigări identificată, în valoare de aproximativ 25.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acesteia a fost indisponibilizat la sediul Poliției orașului Ștefănești.

Distribuie pe:
3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad