Connect with us
banner ad

Evenimente

Tineri de 20 şi 23 de ani lăsaţi fără permis din cauza alcoolului

Published

on

 

News Ieri seară, în jurul orei 19.35, a fost depistat în trafic, pe DJ 282, în localitatea Todireni, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un tânăr de 23 ani, din municipiul Botoșani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație  de 1,01mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, urmând a se propune soluție procedurală.  

De asemenea, noaptea trecută, în jurul orei 04.20, a fost depistat în trafic, pe strada Primăverii din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr de 20 ani, din municipiu. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior recoltându-i-se probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Distribuie pe:
13 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )