Connect with us

Evenimente

Tineri de 20 şi 23 de ani lăsaţi fără permis din cauza alcoolului

Published

on

 

News Ieri seară, în jurul orei 19.35, a fost depistat în trafic, pe DJ 282, în localitatea Todireni, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un tânăr de 23 ani, din municipiul Botoșani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație  de 1,01mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, urmând a se propune soluție procedurală.  

De asemenea, noaptea trecută, în jurul orei 04.20, a fost depistat în trafic, pe strada Primăverii din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr de 20 ani, din municipiu. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior recoltându-i-se probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Distribuie pe:
13 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad