Connect with us

Evenimente

Femeie de 37 de ani înjunghiată de un adolescent de 16 ani

Published

on

O femeie în vârstă de 37 de ani a ajuns în această după amiază la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Botoşani după ce a fost înjunghiată cu un cuţit de un adolescent în vârstă de 16 ani.

Femeia împreună cu soţul ei şi fetiţa în vârstă de 16 ani se îndreptau spre casă. În apropierea parcului din Tudora, aceasta l-a văzut pe adolescentul în vârstă de 16 ani şi a mers la el pentru a-i cere explicaţii deoarece i-a ameninţat fiul. În acel moment, individul a luat-o la bătaie pe femeie şi a înjunghiat-o cu cuţitul. Agresorul a fost pus pe fugă de soţul femeii care a venit cu un bici şi l-a lovit de mai multe ori. Când şi-a văzut soţia înjunghiată, bărbatul a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă. Femeia a ajuns la spital cu două plăgi înjunghiate, una în regiunea hemitoracică stângă şi una în regiunea abdominală.

Poliţiştii au început o anchetă care îl vizează pe tânărul de 16 ani. Acesta este cunoscut în localitate ca fiind un individ violent. De altfel, el a mai fost amendat de poliţişti pentru scandalurile provocate.

Distribuie pe:
11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad