Connect with us

Politica

Consiliu de Coordonare PDL Răchiţi cu europarlamentar, bancuri şi strategii FOTO

Published

on

Peste 100 de democrat liberali din organizaţia comunală Răchiţi s-au adunat astăzi la hotelul Rapsodia din municipiul Botoşani pentru a participa la Consiliul de Coordonare Local. La această acţiune a fost prezent şi europarlamentarul Petru Luhan.

Fiind un oaspete de seamă, organizatorii au început cu un film de prezentare al europarlamentarului. Acesta apărea în diferite ipostaze după care mai mulţi europarlamentari îl lăudau pentru activitatea pe care a avut-o din 2009 şi până în prezent. După filmul de prezentare, europarlamentarul a fost invitat să le vorbească oamenilor prezenţi în sală. Timp de aproape jumătate de oră acesta le-a spus ce înseamnă Parlamentul European, care sunt noile strategii, de „trenul de înaltă viteză” care face două ore până la Bucureşti, de proiectele pentru cercetare, de cum a asistat la întâlnirea dintre Obama şi Angela Merkel iar în final le-a spus şi un banc cu Ponta.

Majoritatea celor prezenţi nu au părut prea impresionaţi de chestiunea asta cu fondurile europene dar s-au amuzat copios la bancul cu Ponta.

„Am venit la Botoşani pentru a prezenta câteva oportunităţi de finanţare direct de la Bruxelles şi câteva programe pe care cetăţenii din România nu le cunosc. Nu sunt în campanie electorală. Nici nu s-a decis dacă voi fi pe liste la PDL. Vreau să-mi fac treaba bine până la capăt. Sunt onorat că oamenii au fost foarte receptivi şi sunt interesaţi de tematici europene. Le-am adus la cunoştinţă oamenilor că pot să acceseze fonduri europene şi că le stau la dispoziţie cu orice sfat”, a spus Petru Luhan.

 

Distribuie pe:
10 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad