Connect with us

Administratie

Bătălie cu promisiuni şi bani pentru majoritatea în Consiliul Local

Published

on

 

News Odată cu ruperea oficială a USL, lucrurile s-au complicat în Consiliul Local al municippiului. Niciuna dintre tabere nu are majoritatea şi totul depinde de voturile a trei consilieri. Este vorba de Marius Cristescu (PP-DD), Gheorghe Iavorenciuc (PER) şi Corneliu Furtună(PNŢCD).

Pentru a-şi asigura majoritatea, social democraţii sunt dispuşi să le ofere acestor consilieri un post de viceprimar, ocupat în prezent de liberala Cătălina Lupaşcu. De partea cealaltă, PNL şi PDL mizează pe voturile celor trei consilieri dar deocamdată nu le-au făcut oferte la fel de tentante precum PSD-ul.

„Eu am citit declaraţia domnului Furtună până la capăt. Dumnealui spune că în interesul partidului, răspunsului lui este da. Atâta timp cât nu a primit această ofertă de la noi, este clar să a primit-o de la PSD”, a spus Cătălina Lupaşcu.

Dacă lui Corneliu Furtună i s-a promis funcţia de viceprimar, lui Marius Cristescu i s-a propus o sumă consistentă de bani. Prezent într-o emisiune la Tele M, acesta a recunoscut că i s-a propus o astfel de ofertă dar a refuzat să ofere prea multe amănunte.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad