Connect with us

Politica

„Cartea minciunilor USL” a ajuns pe mâna subprefectului liberal Sebastian Tocariu FOTO

Published

on

News Aproximativ 100 de democrat liberali au venit astăzi la Prefectura Botoşani pentru a depune „Cartea minciunilor USL”. 

Cătălin Flutur, preşedintele Organizaţiei Judeţene PDL Botoşani susţine că este un bilanţ al celor 22 de luni de guvernare USL. El a afirmat că jaful, imunitatea şi incompetenţa au caracterizat cei aproape doi ani de guvernare USL.

„Scopul demersului nostru este foarte clar. Peste o lună şi un pic se împlinesc doi ani de guvernare USL. Un USL care s-a născut din ură, a trăit din minciună şi a murit în lupta pentru ciolan. Acest guvern USL care s-a rupt doar din cauze ştiute de dumnealor a uitat să facă şi un bilanţ al guvernării lor. Dacă ei nu l-au făcut, am considerat că este necesar să le facem noi bilanţul. Bilanţul lor se numeşte: Cartea minciunilor USL, jaf, imunitate şi incompetenţă. Am ales să demâpunem această carte a minciunilor USL la primul reprezentant în teritoriu al Guvernului Ponta”, a declarat Cătălin Flutur.

Cătălin Flutur împreună cu Cristian Achiţei şi Gabriel Alexandru au urcat în sediul Prefecturii pentru a depune această carte. Cum prefectul Costică Macaleţi era plecat la Vama Stânca împreună cu secretarii de stat prezenţi astăzi la Botoşani, delegaţia PDL a fost primită de subprefectul Sebastian Tocariu şi Viorica Afrăsânei, şeful Cancelariei.

Subprefectul liberal Sebastian Tocariu a primit „Cartea minciunilor USL” şi i-a întrebat pe reprezentanţii PDL dacă au şi anumite probleme punctuale care ţin de Prefectura Botoşani. De partea cealaltă, Cătălin Flutur i-a urat lui Sebastian Tocariu să nu fie ultima hârtie pe care o primeşte la Prefectura Botoşani. „Sper să nu fie ultima hârtie pe care o primiţi”, a spus Cătălin Flutur.

Sebastian Tocariu a fost susţinut de către PNL pentru funcţia de subprefect. Odată cu ieşirea liberalilor de la guvernare, acesta ar putea fi înlocuit din funcţie cu un social democrat.

 

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad