Connect with us

Politica

După condamnarea de ieri, Ţurcanu atacă dur PSD-ul: „Obiectivul meu principal este să nu mai aud de PSD”

Published

on

News Florin Ţurcanu a lansat o serie de atacuri extrem de dure la adresa social democraţilor. Aceste atacuri vin la doar o zi de la condamnarea liderului PNL la pedeapsa de şase luni închisoare cu suspendare.

„80% din judeţul ăsta a fost condus de pesedişti. Ei au distrus fabricile, ei au distrus tot ce am avut noi mai bun. Să nu fim orbi. Până în 2004, PSD-ul a avut tot ce se putea avea. Unde eram noi? Ultimul judeţ din România în ceea ce priveşte dezvoltarea şi locurile de muncă. Cel mai grav lucru pentru botoşăneni ar fi să ajungă din nou pesediştii şi să considere că judeţul le revine lor. Unde a fost locul Botoşaniului până a venit dreapta la putere? Cum arăta municipiului? Preşedintele judeţului a început nişte proiecte şi destul de multe în comparaţie cu ceilalţi. Sper să mă ţină Dumnezeu sănătos până nu o să mai aud de PSD. Dacă nu, am în urma mea destui care să se lupte până la capăt. O să mă ocup mai mult de partid. În timpul campaniei electorale îmi voi lua concediu”, a afirmat Ţurcanu.

Liderul PNL Botoşani a lăsat să se înţeleagă faptul că social democraţii ar avea o legătură cu condamnarea sa la şase luni de închisoare cu suspendare. Din acest motiv, PSD-ul a devenit cel mai mare duşman al preşedintelui PNL Botoşani. „Să dăm o bătălie dreaptă şi nu pe sub masă. Să nu uite toţi pesediştii: cu ce mâna dai, cu aia primeşti. Când se culcă seara, să nu uite că bucuria pe care o au în suflet când se gândesc la răul altuia, Dumnezeu o să le întoarcă de o sută de ori mai mult. Ei îşi doresc să scape de Ţurcanu. Doar dacă moare Ţurcanu scapă de el. Toţi sunt nişte perverşi şi duplicitari. Liberalii care erau cei mai răi pentru PSD, acum îi cheamă, îi roagă le pune preşul roşu. Eu mai fac un apel: să plece repede. Ori vin şi se bat cu PSD-ul, ori pleacă. Dacă ar avea oameni, nu ar umbla la uşile noastre, ba la Sorescu, ba la Grigoraş, ba la Iliuţă. Obiectivul meu principal este să nu mai aud de PSD. 25% să aibă la nivel de judeţ. Să ia alţii dar nu PSD-ul. Îmi iau concediu şi plec la luptă. Le spun oamenilor cine sunt pesediştii”, a adăugat Florin Ţurcanu.

După aproape doi ani de mariaj cu social democraţii, Florin Ţurcanu şi-a dat seama că de fapt democrat liberalii sunt mai buni şi că îşi respectă cuvântul.

„Nici nu poţi face comparaţie între PDL şi PSD. PSD-ul a pus 35 de impozite. Acum creşte iar acciza la motorină şi se scumpesc toate. PDL-ul a tăiat pentru că aşa au gândit ei atunci. Măcar ei şi-au asumat dar ăştia mint”, a conchis lideul PNL.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad