Connect with us

Evenimente

Alcool şi ţigări confiscate de jandarmi în Piaţa Centrală

Published

on

 

News Joi, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani care au acţionat în Piaţa Centrală a municipiului Botoşani în vederea combaterii comerţului ilegal cu produse accizabile, precum şi pentru prevenirea altor faptelor antisociale.

Au depistat şapte persoane care vindeau alcool şi pachete de ţigări de diferite sortimente, fără a avea documente legale de provenienţă a acestora şi fără a fi autorizaţi să desfăşoare acte de comerţ cu astfel de produse.

Cele şapte persoane au fost conduse la sediul inspectoratului, iar în urma controlului efectuat , jandarmii au ridicat în vederea confiscării 324 de pachete de ţigări şi 10 litri de alcool.

Bunurile vor fi  predate Biroului Vamal de Interior Botoşani, iar persoanele  care le ofereau spre comercializare vor fi sancţionate contravenţional, potrivit competenţelor.

Conform prevederilor legale, persoanele care comercializează sau deţin în afara antrepozitului fiscal produse accizabile ( cafea, alcool, ţigări ), fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, pot fi sancţionate contravenţional cu amendă cuprinsă între 20000 şi 100000 de lei, fiind de asemenea aplicată şi măsura complementară de confiscare a bunurilor comercializate în mod ilegal.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad