Connect with us

Evenimente

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Published

on

Magistraţii Judecătoriei Botoşani l-au condamnat pe preşedintele Consiliului Judeţean la pedeapsa de şase luni de închisoare cu suspendare. Acesta a ajuns în faţa magistraţilor ca urmare a unei decizii luate în cadrul Partidului Naţional Liberal.

Problemele cu justiţia au început în 2011 pentru Florin Ţurcanu, preşedintele PNL Botoşani. Liberalii botoşăneni au decis excluderea din partid a Cristinei Bahrin şi Aureliei Aroşoaie, două persoane care au făcut parte din tabăra fostului preşedinte PNL Liviu Câmpanu. Cele două şi-au pierdut şi funcţiile de consilieri judeţeni şi au depus plângere împotriva conducerii PNL. Iniţial, procesul s-a judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie deoarece Florin Ţurcanu era parlamentar. În 2012, acesta a devenit preşedintele Consiliului Judeţean şi procesul a fost strămutat la Judecătoria Botoşani. După mai multe termene, magistraţii au decis condamnarea preşedintelui PNL botoşani la şase luni de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă şi aceasta poate fi atacată.

“Este decizia instanței și o respect. Așa cum toți liberalii respectă justiția din România, și noi respectăm decizia instanței, oricare ar fi ea”, a precizat Florin Țurcanu, președinte PNL Botoșani.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad