Connect with us

Sport

Leo Grozavu: „Ne va aştepta o partidă dificilă dar nu mergem doar pentru a ne prezenta”

Published

on

News Antrenorul principal al FC Botoşani a urmărit ultimele meciuri ale formaţiei SC Vaslui şi spune că echipa lui Porumboiu rămâne una foarte bună chiar dacă l-a pierdut pe Lucian Sânmărtean. Vasluienii au avut un start bun de retur iar asta îi pune pe gânduri pe oficialii botoşăneni.

„Au acumulat puncte în toate cele trei meciuri din acest mini retur. Sunt o echipă în formă, primesc foarte puţine goluri. Nici nu marchează foarte mult dar primesc puţin. Ne va aştepta o partidă dificilă dar nu mergem doar pentru a ne prezenta. Nu prea îmi place să mergem şi să ciupim un punct dar la final vom vedea ce şi cum. Atâta timp cât jucăm pe un teren unde se obţin foarte greu puncte, orice punct este important. Nu mi-am propus înaintea unui meci să obţin un egal”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„I-am urmărit pe cei de la Vaslui şi sper ca la ora partidei să fim ca stare psihică foarte bine. Fizic lucrăm în sensul ăsta pentru a ne putea prezenta în cea mai bună formă”.

Pentru partida de la Vaslui, Leo Grozavu nu se poate baza pe fundaşii Ciprian Dinu şi Zivkovic. Primul este în continuare suspendat iar al doilea este accidentat.

„Zivkovic mai are în această săptămână pauză. Abia de săptămâna viitoare va începe antrenamentele. S-a accidentat în Turcia, şi-a revenit şi din nou a acuzat o accidentare. Testele medicale ne-au spus că trebuie să mai stea. La momentul acesta nu mai avem şi alte accidentări. Sperăm să fim apţi cu toţii şi în cea mai bună formă fizică şi mentală”, a mai spus tehnicianul botoşănean.

Distribuie pe:
11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad