Connect with us

Sport

Cornel Şfaiţer: „Mi-aş dori să nu facem meciuri spectaculoase dar să adunăm puncte”

Published

on

News Preşedintele clubului FC Botoşani nu vrea meciuri spectaculoase în următoarele etape ci vrea cât mai multe puncte posibile. Oficialul botoşănean susţine că în acest moment doar punctele contează şi speră ca echipa să obţină patru puncte în următoarele două etape.

„Eu sper ca echipa să facă un joc bun la Vaslui. Nu va mai fi presiunea publicului spectator. În tur am demonstrat că facem jocuri foarte bune în deplasare. Vasluiul este o echipă în formă, o echipă care doreşte mult. Nu mai au acelaşi lot ca în anii trecuţi dar rămâne o echipă puternică. Mi-aş dori ca în următoarele etape să nu facem meciuri spectaculoase dar să adunăm puncte. Important este să avem o clasare cât mai bună. Dacă vom fi liniştiţi, în ultima etapă, cu Dinamo, vom face şi spectacol”, a spus Cornel Şfaiţer care a adăugat că se mulţumeşte cu patru puncte în meciurile cu SC Vaslui şi Viitorul Constanţa.

„Dacă vom obţine patru puncte în meciurile cu Vaslui şi Viitor, cu toţii vom fi mulţumiţi. Eu îmi doresc în primul rând o victorie în faţa celor de la Viitorul pentru că suntem în luptă directă. Dacă vom reuşi să învingem şi la Vaslui, ar fi extraordinar. Mai sunt multe etape de disputat. Eu mi-aş dori să tranşăm cât mai repede”, a adăugat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad