Connect with us

Sanatate

„Medical Missions” revine la Botoşani la sfârşitul lui septembrie

Published

on

News Medicii americani din Kansas City au anunţat că vor fi la Botoşani în perioada 26 septembrie – 5 octombrie. Şefa delegaţiei „Medical Missions”, în persoana americancei Elizabeth Alex, a fost în această dimineaţă în vizită la prefectul Costică Macaleţi pentru a pune la punct o serie de detalii privind vizita din toamnă.

„Vom veni atât la spitalul de copii cât şi la cel de adulţi. Nu ştim deocamdată foarte exact numărul şi specialităţile membrilor delegaţiei pentru că în această perioadă facem recrutările.”, a explicat fostul jurnalist de la NBC Action News, adăugând că botoşănenii vor putea afla mai multe informaţii de pe site-ul fundaţiei americane al cărui membru în Consiliu de Administraţie este Elizabeth Alex – http://mmfworld.org/.

„Medical Missions” va ajunge în acest an pentru a 14-a oară la Botoşani, acordând consultaţii, tratamente şi intervenţii chirurgicale gratuite tuturor botoşănenilor ce se arată interesaţi de acest ajutor.

„Vă aşteptăm cu mare interes, ca în fiecare an, şi vă apreciem pentru zâmbetele pe care le aduceţi pe feţele botoşănenilor. Sunteţi un exemplu de dăruire, frumuseţe şi energie, inclusiv pentru mine, doamnă Elizabeth, şi asta de 13 ani, de când vă cunosc.”, a fost răspunsul prefectului Costică Macaleţi.  

Distribuie pe:
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad