Connect with us

National

Anunţ ŞOC despre DREPTURILE TV pentru LIGA I. “Este GRATIS!”

Published

on

News Olga Zakimatova, administratorul firmei Intel Sky Broadcast Ltd din Malta, a confirmat că este beneficiara drepturilor TV ale meciurilor din Liga I, dar şi faptul că are o înţelegere cu Arpad Paszkany, patronul lui CFR Cluj şi deţinător al posturilor Look TV şi Transilvania LIVE.

"Nu l-am întâlnit personal pe Arpad Paszkany până acum, dar este adevărat că Intel Sky Broadcast Ltd are o înţelegere cu acesta în privinţa a două posturi de televiziune ale sale", a spus Olga Zakimatova pentru Adevărul.

Interesant este însă faptul că meciurile vor putea fi urmărite de oricine, gratuit, pe internet: "Vor fi disponibile şi pe platforma digitală, astfel că şi cei care călătoresc sau care locuiesc în afara ţării vor putea urmări meciurile fără costuri suplimentare".

"Voi vinde canalele mele de televiziune pentru că ei au nevoie să descarce drepturile de televizare. Nu vor mai fi posturile mele, vor fi ale dânşilor. Banii respectivi nu reprezintă un efort financiar pentru ei", a spus Arpad Paszkany.

Liga Profesionistă de Fotbal a cesionat drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I pe o perioadă de cinci ani, iar în urma contractului va încasa aproximativ 33,6 milioane de euro anual. Faptul că nu a fost o afacere transparentă şi că nu s-a organizat o licitaţie i-a făcut pe inspectorii de la Consiliul Concurenţei să facă verificări în legătură cu acest contract.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
166 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad