Connect with us

National

Antonescu: KLAUS IOHANNIS ar putea candida la prezidențiale

Published

on

 

News Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că o candidatură la prezidenţiale a lui Klaus Iohannis nu este în planul liberalilor, însă nu ar fi exclus un asemenea scenariu în condiţiile în care prim-vicepreşedintele PNL se va dovedi favorit în intenţiile de vot.

Crin Antonescu a fost întrebat, la Adevărul Live, dacă liberalii analizează posibilitatea unui schimb de candidatură la prezidenţiale, pe modelul Băsescu – Stolojan în 2004, astfel încât Klaus Iohannis să intre în cursa pentru Cotroceni din partea PNL.

"Evident că, dacă s-ar lua o asemenea decizie în partid, nu aş avea decât să o respect. Dar sunt foarte multe elemente care fac – să nu zicem imposibil – dar foarte puţin probabilă o asemenea variantă. Unu, nici eu, nici Klaus Iohannis, nici noi în PNL în general nu confundăm ceea ce de un an de zile s-a practicat, şi anume scorul de încredere al cuiva cu intenţia de vot, la o adică, la prezidenţiale. Klaus Iohannis are una dintre cele mai mari cote de încredere, în continuare cota lui, cel puţin pe cercetările noastre a sporit uşor, nu a fost afectată de conflictul cumva şi în jurul prezenţei lui în Guvern, care a dus la obştescul sfârşit al USL. Dar nu ştim care ar fi intenţia de vot pentru Klaus Iohannis candidat la Preşedinţie, Klaus Iohannis nu are chestiunea asta în agendă", a declarat Antonescu.

De asemenea, liderul PNL a precizat că nu este exclus un astfel de scenariu care să conducă la candidatura lui Iohannis. "Nu este exclus, dar noi nu avem în niciun caz în plan aşa ceva. (…) În orice caz, şi eu şi Iohannis – nu ştiu dacă Iohannis plânge de felul lui, mie mi se pare un lucru omenesc, dar în privat, la televizor nu – şi cu scamatorii din alea, aşa, … să ne ridicăm unul pe altul să plângem împreună, nu o să ne vedeţi", a mai spus preşedintele PNL.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
22 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad